Kuvia  VRO  Yhteystiedot  Hinnasto  Portfolio  VRO-Kysy!-blogi

Me vain

VRO-brändin takana seisoo yksi hymynaamainen mies, joka rakastaa lapsia ja sitä mitä tekee, valokuvausta. Aina kun kameran eteen eksyy ihminen joka kaipaa itsestään tai läheisestään kauniin kuvan niin näinkin hönö kaveri havahtuu ja keskittyy: Kauniin ja voimakkaan kuvan luominen ihmisestä on mulle kunnia asia.

Omasta perheestä löytyy kaksi aurinkoista pikkuista, jotka tuovat elämään valoa. Ja toivottavasti tuo valo näkyy kuvissammekin, sekä albumeissamme. Albumit onkin yksi ylpeyden aiheemme ja voimme luvata niiden olevan Suomen huippuja. Ja tän takana on helppo seistä.

VRO:n takana on muutenkin helppo seistä koska kaikki perustuu siihen mihin itsekin uskon: hyvän tekemiseen ja auttamiseen. Tästä osoituksena useammatkin hyväntekeväisyys-tempaukset jota on vuosien varrella tehty sekä vilpitön halu auttaa uusia kuvaajia: VRO-Kysy! -blogi palvelee yhteisöä minun äänitorvena.. yhteisön hyväksi. Tarkoitus kerätä 1000 erinomaista kysymystä valokuvauksesta oli sitten alkaja tai taitaja.. eräänlainen tietopankki. Käykää tutustumassa.

Iso kiitos jo tässä vaiheessa kiinnostuksesta meidän palveluihin ja tuotteisiin, toivottavasti voimme tarjota sitä mitä olette hakemassa :)